Inschrijving Fiets Awards 2019 geopend

 In Uncategorized

Nog een paar maanden en dan worden de Fiets Awards 2019 weer bekend gemaakt. Het moment voor de fietsindustrie om zichzelf in de spotlights te zetten. De Fiets Awards bestaan uit de Fietsverkiezing 2019 en de Fiets Innovatie Awards 2019. De inschrijving is inmiddels geopend.

De uitreiking van  de prijzen vindt plaats op vrijdag 1 maart 2019 tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in Utrecht. Dan worden ook de Bike MOTION Awards uitgereikt.

Fietsverkiezing
De Fietsverkiezing bestaat uit de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar, de Speed E-bike van het Jaar, de Racefiets van het Jaar en MTB van het Jaar. U kunt uw inzendingen voor de Fiets van het Jaar verkiezing uiterlijk 21 januari 2019 aanmelden. De inzendingen moeten uiterlijk 28 januari 2018 beschikbaar zijn voor jurering. Inschrijven kan via de website van de Fiets Awards (www.fietsawards.nl), door middel van het het digitale inschrijfformulier.

Fiets Innovation Awards
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Heeft u een fiets(accessoire) of innovatie, aarzel dan niet en schrijf gelijk in via www.fietsawards.nl.
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 28 januari 2019 aanmelden. Inzendingen dienen uiterlijk 7 februari 2019 beschikbaar te zijn voor jurering.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search