Winnaar E-Bike van het jaar 2021: | Stella Morena Mdb Fi

Winnaar E-Bike van het jaar 2021: | Stella Morena Mdb Fi

Deze sportieve e-bike is volledig in eigen huis ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Zo is de krachtige Bosch PowerTube-accu volledig geïntegreerd in het frame. Net als het stuur met geïntegreerde bekabeling wat zorgt voor een clean cockpit. De nieuwste generatie Bosch Performance Line CX-motor brengt zijn uitbundige krachten (85 Nm) over via een stijlvolle en onderhoudsvrije Gates CDX beltdrive op het achterwiel. De volautomatische Enviolo Automatiq-naaf zorgt voor een automatische en traploze passende overbrenging voor ieder moment. De krachtige 625 Watt accu staat garant voor een stevige actieradius van 185 km. Het ingebouwde GPS-systeem maakt navigeren mogelijk en beschermt de e-bike tegen diefstal. De sprekende kleur, het sportieve stuur i.c.m het afneembare Kiox-kleurendisplay en de veilige dagrij-verlichting maken het plaatje compleet.

Volledig nieuw en in eigen huis ontworpen Stella Dual-Shock Pro-voorvork voor een comfortabele rijervaring, zelfs op onverharde wegen Clean cockpit door geavanceerde kabelintegratie in het stuur TRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen voor een krachtige remervaring, comfortabele bediening met een professionele remgreep Krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor (250 Watt) met dynamische 32-bits processor en ondersteuning van 85 Nm Automatisch en traploos schakelen met de Enviolo Automatiq versnellingsnaaf (geïntegreerd met Bosch) Daytime Running Light voor verhoging van de zichtbaarheid en veiligheid Solid Bright-achterlicht met innovatieve Lightbox Technology voor extra zichtbaarheid Clean design fietsbel

 

Oordeel Jury;

Met de opgeruimde, geïntegreerde cockpit is de eerste indruk al goed. En zodra je de weg opdraait blijkt het niet alleen bij een vleugje sportief en stijlvol uiterlijk te blijven: de techniek staat garant voor een fijne rijbeleving en de automatische schakelende naafversnelling in combinatie met de Bosch middenmotor maakt indruk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search