Winnaar Racefiets van het jaar 2021 Trek emonda sk 6 pro

Winnaar Racefiets van het jaar 2021 Trek emonda sk 6 pro

De Émonda SL 6 Disc Pro heeft aerodynamische buizen waardoor rijders zowel op vlakke wegen als beklimmingen harder kunnen rijden. En omdat we geen gewicht wilden opofferen ten gunste van snelheid, heeft de Émonda nog steeds die onwaarschijnlijke lichtgewicht rijkwaliteiten, carbon racewielen en uitgebalanceerde handling.

Lichtgewicht onderdelen die passen bij een lichtgewicht frame: bij de Émonda SL 6 Disc Pro valt er niets meer te upgraden.Door de aerodynamische buisvormen is dit het snelste Émonda SL-platform dat we ooit hebben gebouwd, zowel op het vlakke als in beklimmingen. Hydraulische schijfremmen geven je consistente remkracht en controle onder alle weersomstandigheden en op elk wegdek. Hij is net als elke Émonda ontworpen om de lichtste en snelste in zijn klasse te zijn en krijgt bovendien een levenslange garantie mee. Volledige interne kabelbegeleiding. Vertrouwen in carbon: mochten je Bontrager carbon wielen binnen twee jaar na aankoop beschadigd raken, dan zullen wij ze gratis repareren of vervangen.

Oordeel Jury;

In de Hollandse test-omstandigheden laat deze inzending zien een echte racefiets te zijn. De uitrusting is met de geïntegreerde cockpit en schijfremmen goed, en het uiterlijk valt ook in de smaak van de testers. Maar de meeste indruk maakt deze allround racer met het vertrouwde en comfortabele weggedrag met ontegenzeggelijk race-DNA.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search