Winnaar Speed E-bike van het jaar 2021: Gazelle No.1

Winnaar Speed E-bike van het jaar 2021: Gazelle No.1

De creatieve combinatie van aluminium productietechnieken zorgen voor een strak ontworpen frame en samen met de carbon voorvork loopt alles mooi in elkaar over. In dit frame is zoveel mogelijk weggewerkt om een strak en simpel beeld te geven. Voorbeelden hiervan zijn de weggewerkte kabels en de extra elektronica die verstopt zit achter de zadelbuis.

Daarnaast heeft de Gazelle No1 uitstekende rijeigenschappen. Hierdoor rijdt hij altijd comfortabel met maximale controle, of je nu een noodstop moet maken, in het donker of over slecht wegdek fiets. De fiets is namelijk uitgerust met extra breed stuur met ergonomische handvatten, goed doseerbare en krachtige Tektro 4-piston hydraulische schijfremmen, 62 mm brede Schwalbe Super Moto-X banden voor extra grip en comfort en door de Supernova M99 koplamp met 230 Lux heb je altijd voldoende zicht. Zoeken naar de juiste versnelling is er niet meer bij door het automatisch en traploos schakelen van het Enviolo AutomatiQ systeem. Door de grote keuzemogelijkheden kan je een fiets samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen. Je kan namelijk kiezen uit vijf mooie kleuren, drie framematen en vier verschillende voorbouwen om de juiste look en feel te garanderen. Daarnaast kan je naast de standaard geïntegreerde accu van 625 Wh de accu capaciteit verhogen tot 1125Wh door voor een extra 500wh batterij te kiezen. Je fiets beweegt met je mee en is je altijd een stapje voor. Optimaal genieten van de rit of nog efficiënter van A naar B gaan zonder dat technologie in de weg staat. De Gazelle No1 is namelijk standaard uitgerust met de Gazelle Connect module. Samen met de Gazelle app.

Oordeel Jury;

Een stoere, unieke verschijning die meteen indruk maakt. Deze fiets wil je hebben! Geïntegreerde accu, automatische naafversnelling, beltdrive en de connected display. Het ontwerp én de uitrusting is helemaal 2021. En tussen de speed-pedelecs maakt de volledig geïntegreerde cockpit een onderscheidende uitstraling.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search